www.dugamladufria.se Back
Spil: Der er et yndigt land.. Der er et yndigt land...
Dansk tid (exakt)


KalenderSwedish Finnish Norwegian Danish English German Estonian Russian French
Welcome to
www.postkortmuseum.com

Gamle postkort
1890 - 1950


Velkommen til Postkortmuseum. Min ambition er at på en overskuelig måde vise op en forsvunden tid, en meget interessant periode i menneskehedens historie, åren 1890-1950, sedt fra et postkortperspektiv. Livet har forandret sig veldig meget siden den tiden, og det er interessant at se kendte omegn sådan som de så ud for ikke særlig længe siden. Disse postkort synes bedre ud end originalen, fordi vi har forstørret dem lidt. Hvis der findes en skreven bagside, viser vi den også op.

Med lidt fantasi kan man næsten føle uskyldigheden og friden, tavsheden, stillheden, det lavere stressnivået, men også den lave materielle og hygiejniske standard som var, og iblandt til og med krigens gruelser. Man kan også se hvor meget mindre byerne og landsbyerne var og måske høre hestene klapre imod stengaderne eller lyden af andre køretøj eller aktiviteter som ikke længere eksisterer, eller høre fugler kvittre på gader som i dag er hårdt trafikeret døgnet rundt.

Postkortmuseum er en ikke-kommercielle sajt, og postkortene er ikke til salgs. Men de dejlige følelser og oplevelser som jeg har haft af kun at kigge på dem, vil jeg gerne dele med mig af, til dig og alle dem som er interesseret. Jeg har valgt ud kort af særlig interesse, kort som viser hverdagsliv med mennesker, mode, trafik, forretninger, biler, både eller andet som har forandret sig meget det blev fotograferet. Om du vil lægge dine egne passende postkortbilleder her, eller ha nogen af vores postkortbilleder for eget brug, les her.

Samlingen opdateres fortløbende med nye billeder
Kig og nyd !

Kontaktperson: Stefan Brydolf
European and Mediterranian countries:
Algeria
Austria
Belgium
Bulgaria
Czechoslovakia
Denmark
Egypt
Estonia
Finland
France
Georgia
Germany
Gibraltar
Great Britain
Greece
Greenland
Hungary
Italy
Latvia
Lebanon
Lithuania
Luxembourg
Monaco
Morocco
Netherlands
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Yugoslavia

Other countries:
Australia
Canada
USA
Argentina
Brazil
Chile
Angola
Mozambique
Senegal
South Africa
Sudan
Yemen
India
Japan
Papua New Guinea
Sri Lanka
Thailand
Vietnam

Specials

dugamladufria.se
Postcard museum
I wish you a pleasant visit in this free virtual museum.
Best regards